Over Marjon

Ha, fijn dat je meer wilt weten. Ik bof met mijn jarenlange ervaring als juf met speciale kinderen van kleuter tot puber. Sommige met de “nodige” labels als ADHD, TOS, Autisme, HSP. Twee dingen heb ik geleerd: Jij mag anders zijn. Want jij bent precies goed zoals je bent. En alles wat jij voelt is goed.
Naast juf, ben ik remedial teacher en schrijfpedagoog. Motorische en leerontwikkelingen zijn bij mij bekend. En nu geef ik coaching, yoga en mindfulness. Ik heb altijd al kinderen op sociaal en emotioneel gebied extra willen begeleiden. Vanuit een stevige emotionele basis ben je in staat tot leren!
Ik heb eerst zelf ervaring opgedaan met mindfulness, yoga, nlp, retreats en bewustwordingstrainingen ….en trouwens ook als moeder. Ook ben ik geïnspireerd door de visies van Byron Katie, Jan Geurtz en Vera Helleman. Al die ervaringen hebben mij tot een rijk persoon gemaakt.
Ik woon in het centrum van Dordrecht en heb een rustige coachruimte gecreëerd. Ik wil daar graag nog meer kinderen ondersteunen. Ik loop graag een stukje mee op je pad.

marjon

je hebt niets aan vrijheid als je niet ook de vrijheid hebt om fouten te maken

Mahatma Gandhi

Relevante opleidingen

keurmerk kinderyoga