Ervaringen

Na individuele sessies:

yoga

Na meditaties in de klas:

Na individuele opstelling:

Dit heeft veel teweeg gebracht in mijn leven. Al jaren ben ik bezig met bepaalde stukken in mijn leven om deze te verwerken. Maar dit durfde ik eigenlijk nooit onder ogen te komen. Daardoor wist ik in theorie wel wat er aan de hand was en wat ik hieraan moest doen. Maar ik kon het nooit voelen.
De familieopstelling heeft me de kans gegeven om te voelen en dat het ook alleen draait om het voelen en niet om het denken. Dit heeft bij mij net dat laatste duwtje gegeven dat ik nodig had.
Ik heb mijn ouders energetisch op de juiste plekken kunnen zetten waardoor ik me veel meer geliefd en gesteund voelt
Ik voel de liefde die ik waard ben en niet alleen van mijn ouders maar ook van mezelf. Mijn eigenwaarde is omhoog gegaan en daarmee ook het vertrouwen in mezelf, dat ik de wereld aankan. Hierdoor heb ik besloten om te stoppen met roken, omdat het roken 1 van mijn manieren is om me te verstoppen en de emoties te blokkeren en dat wil ik niet meer. Ik wil niet meer leven in angst voor de angst hebben.
Bedankt voor de verrijking in mijn leven, liefs Charlotte

Na affirmatiekaartjes:

weerstemming

Hoe voel jij je vandaag?

De rijstproef

We hebben in de klas 2 potjes gekookte rijst staan. Op het ene potje staat haat en op het andere potje staat liefde. We gaan 2 maanden bozig en kwaad kijken en praten tegen haat. We zeggen lieve woordjes tegen het potje, waar lief op staat. Juf Marjon verzint het en wij zullen het wel zien. Het resultaat zie je hier. Op een dag  praat Mees weer eens boos tegen zichzelf “ik ben een loozer”. Als juf Arja hem op het potje wijst zegt hij. “Oh dat kan ik beter niet zeggen, anders raak ik verschimmeld”.

ik kan niet van je dochter een ster maken,
ik kan haar wel laten schitteren